Sveriges senaste doft kommer från norra Norrland

Sveriges senaste doft kommer från norra Norrland

Lansering av midnattssolens doft till henne. Parfymerna från Scents from Norra Norrland AB är framtagna med känslor och uttryck från det norrländska. Oljorna är av högsta kvalite’ och speciellt utvalda för att finnas med under en hel dag. Under Juli lanseras den senaste av våra dofter: Arctic Elegance. Vad betyder en parfym för dej? Vad betyder Norrland för dej?

Vi vill med Arctic Elegance framhäva den blommiga och somriga känslan i de ljumma soliga sommarnätterna. Liksom Scent of Aurora och The Pearl är Arctic Elegance dedikerad. Inspirationen är tagen från sommarstaden Piteå, en stad i norra Norrland som på alla sätt blommar upp med vårsolen. Solljuset utvecklar en intensiv period som tillåter naturen och människorna blomstra ikapp med varandra.

Liljekonvalj, Vitt tea, Rosor, Svarta vinbär och en touch av Bergamot tillsammans med Amber och Sandelträ skapar kroppen av Arctic Elegance.  En parfym med exklusiv och elegant karaktär! Flaskans och korkens skildrar den arktiska siluetten. Den är lika mångfacetterad som bäraren av parfymen.

Eva Henriksson.

Det har tagit två år från start till mål att ta fram Arctic Elegance. Äntligen får den komma ut och lufta sig bland andra än bara med mej inne i mitt lab/kontor. Redan nu har befintliga återförsäljare flaggat för att ta in den i sina butiker. Lyko.se kommer att ha hela mitt sortiment i webbutiken tex vilket känns jätteroligt. Nu är det full fart framåt till Noliamässan i Piteå. Sedan bär det av till Italien och Pitti Fragrance i September där jag ska försöka träffa den sydeuropeiska marknaden.

Källa: Norra Norrland