William och Anton nya säljare på Boden- och Norrbotten Gratistidning

William Grenemark och Anton Stubé ser fram emot hjälpa företagen med riktig marknadsföring.

Gratistidningen växer hela tiden och nu ansluter två hungriga säljare till kontoret i Boden. Det är William Grenemark och Anton Stubé som är nästa rekrytering i satsningen på Boden- och Norrbotten Gratistidning och de är peppade på att träffa företagare i Boden och Norrbotten.

– Det blir väldigt spännande att vara en del av tidningens utveckling i Boden. Känns även grymt kul att komma till ett sådant otroligt härligt gäng, säger William Grenemark.

Fokus kommer främst ligga i Boden och Fyrkanten och de har redan varit igång en vecka och träffat många kunder.

– Blir fantastiskt roligt att komma igång. Att utveckla befintliga samarbeten och skapa nya kontakter. Det är ju lite speciella tider nu med Corona men efter den första chocken lagt sig är företagen tydliga med att man måste ändå satsa och vara aktiv och fortsätta synas och marknadsföra sig, fortsätter William.

Både William och Anton är ursprungligen från Boden och har vigt större delen av sina liv till idrott. Tidigare har de jobbat med telefonförsäljning och på det nya jobbet kommer de att vara ute på fältet en hel del.

Som säljare värdesätter Anton Stubé relationer mest.
– Alla samarbeten jag skapar ska kännas bra både för mig och kunden. Om man låser fast kunder med bindningar eller trycker på produkten för mycket tänker man otroligt kortsiktigt som säljare, resonerar Anton.

 

Överlägset störst i Norrbotten

Gratistidningen har funnits i Boden i tio år och varumärket är starkt som den överlägset största mediakanalen i Boden och Norrbotten. Boden är i stark utveckling och det händer massor av spännande saker i kommunen enligt Peder Gidlund, ägare och ansvarig utgivare.

– Vi har bytt bytt till anpassade lokaler mitt i centrala Boden och utökat med flera personer vid kusten, både producenter och säljare. Det är roligt att få med William och Anton i teamet och de kommer att tillföra mycket i vår utökade satsning i Boden och Norrbotten, säger Peder Gidlund.

Duon kommer att jobba tätt ihop med Mikael Arvidsson och Robert Anglöw men också med övriga säljare runt om i Fyrkanten och Norrbotten.

– Vi besöker många företag och annonsörer hela tiden och möter på ett stort intresse och gensvar. Många företag inser att man faktiskt måste nå ut och ha räckvidd när man kommunicerar och där är Gratistidningen starkast som delas ut till alla. Det är inte minst viktigt att synas brett när man skall bygga varumärke, avslutar Mikael Arvidsson.

Källa: Boden Gratistidning

Inlägget William och Anton nya säljare på Boden- och Norrbotten Gratistidning dök först upp på Boden Gratistidning.

 Detta inlägg finns i sin helhet på Boden Gratistidning - Näringsliv hemsida http://boden.gratistidning.com/