Kiruna Lappland har klart med ny Vd

Monica Risenius har efter en intensiv rekryteringsprocess utsetts till ny Vd i Kiruna Lappland Ekonomisk Förening.  

Monica har över 20 års erfarenhet av företagsledning, koncept- och verksamhetsutveckling i både svenska och internationella företag kopplade till besöksnäring och upplevelsebranschen. En karriär med gränsöverskridande arbete som involverat projekt och verksamhetsdrift i 37 länder.
  – Monica tar med sig ledarerfarenhet från arbete i nationella såväl som internationella miljöer. Med sin mångåriga kunskap och verksamhet av internationella företagsklimat kommer Monica att ytterligare stärka Kiruna Lappland i arbetet med att attrahera fler besökare till Kiruna ”Norra Europas mest attraktiva resmål”, säger Ulf Jakobsson, styrelseordförande.
  – Det är med både glädje och stolthet jag tar mig an utmaningen att tillsammans med medarbetare fortsätta arbetet för att stärka Kiruna Lapplands attraktionskraft. Att genom samverkan och gränsöverskridande arbete skapa en hållbar tillväxt för destinationen, dess aktörer och att rusta oss starka för att varmt välkomna det växande antalet turister och besökare  till, vad jag anser är, en av världens vackraste platser. Det finns en äkthet i denna destination som är helt unik och som motiverar till fortsatt hållbar utveckling. En utveckling som också innebär ett respektfullt förvaltande av allt det som Kiruna står för, säger Monica Risenius, Vd.

Källa: Kiruna Lappland Ekonomisk Förening

 Detta inlägg finns i sin helhet på Kiruna Annonsblad - Näringsliv hemsida http://kiruna.gratistidning.com/