Lokalproducerad Lunchguide utökar

Sofia Andersson ny säljare på Matochmat.se. Foto Mikael Sundkvist/P-town.

Matochmat storsatsar och rekryterar säljare från Wibax. På kort tid har Matochmat.se blivit Luleås och Piteås största lunchguide. Ett stort antal anslutna lunchrestauranger och över 70.000 träffar på webbsidan i september skvallrar om en uppskattad tjänst av både lunchrestauranger och besökare.

Nu är siktet inställt på fler städer. I samband med det värvas säljaren Sofia Andersson från Wibax.

– Sofia har en gedigen bakgrund inom kundvård och försäljning och kommer, förutom att stärka vår kundservice, att bli en nyckelspelare när vi lanserar tjänsten i fler städer, säger grundaren Fredrik Andersson.

Sofia ser på framtiden med spänning.

– Matochmat är en idé jag verkligen tror på. Lunchrestaurangerna uppdaterar själva sina lunchmenyer på ett superenkelt sätt, sedan synkroniseras deras hemsidor, Tv-displayer, menyutskrifter m.m. helt automatiskt, och lunchgästerna kan även erbjudas digitala bonusstämplar.

– En restaurang i Luleå sa ”Matochmat är det bästa jag sett, och jag har sett mycket. Det här borde alla ha.” Det gör det såklart inspirerande när vi kontaktar nya restauranger, menar Sofia.

Parallellt med satsningarna i Norr- och Västerbotten kommer tjänsten att vidareutvecklas.

– Det gäller att aldrig stå stilla. Precis som tidigare utvecklar vi tjänsten i samråd med lunchrestaurangerna, säger Fredrik och avslutar med:

– Det kommer mera!

Fakta Matochmat.se

Webbbaserat lunchkoncept som grundades 2017 av Wiseweb i Piteå.
Tjänsten är lanserad i Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå och nu senast i Kiruna och Boden.  
I september månad fick matochmat.se över 73000 träffar.

Källa: Matochmat.se