Monica Stubé till Luleå- och Norrbotten Gratistidning

Monica Stubé, känt företagaransikte i Boden och Norrbotten mot nya utmaningar.

Monica Stubé från Boden har upphört med sin klädbutik SeeMe & Him och nu tar hon steget fullt ut tillsammans med Luleå- och Norrbotten Gratistidning i deras utökade satsning på att skapa lokalt relevanta gratistidningar runt om i länet.

Monica Stubé som redan jobbat med Gratistidningen under en tid som säljkonsult och projektledare blir nu anställd på heltid och kommer att jobba vidare med Boden Gratistidning och Business Norrbotten. Stort fokus kommer nu även att sättas på Luleå Gratistidning samt de andra tidningarna i Norrbotten. Hennes företagarbakgrund och många år med butiken ser hon som en stor fördel i kontakten med kunderna.

– Jag har stor erfarenhet i de utmaningar man ställs inför och vad som krävs för att få allt att hänga ihop i en rörelse där många gånger man inte hinner eller har förmåga att kommunicera och marknadsföra sig på ett bra sätt. Där är vi på Gratistidningen den bästa partnern med vår räckvidd och att man får effekt av sin annonsering. Det vet jag då jag själv haft spring-i-butiken efter annonserna kommit ut varje vecka, berättar en taggad Monica Stubé som tycker det känns som en spännande utmaning och ser fram emot att träffa företagare i Luleå och Norrbotten.

 

Satsning i Luleå

Det sker även en stor satsning i Luleå som är ett centrum i Norrbotten där många beslut fattas och regionkontor finns stationerade enligt Peder Gidlund, ägare och ansvarig utgivare.

– Vi har ett kontor i Luleå idag men jobbar med att hitta nya större lokaler och att utöka med flera personer, både säljare och ”Contentproducenter”. Det är roligt att få med Monica Stubé på resan och hon är perfekt som en del i vår utökade satsning i Luleå och i Norrbotten, säger Peder Gidlund.

Fakta: Luleå Gratistidning hade störst räckvidd i Luleå i den senaste mätningen av KANTAR/SIFO (oktober 2017, jmfr med Extra Luleå, NSD och Kuriren). Norrbotten Gratistidning är samlingsnamn för de titlar som ges ut i 11 av 14 kommuner i Norrbotten; Kiruna Annonsblad, Pajala Gratistidning, Jokkmokk Gratistidning, Luleå Gratistidning, Boden Gratistidning, Piteå Gratistidning, Älvsbyn Gratistidning och Kalix Gratistidning med Östra. Upplaga 122 500 ex.