Nevo Maskin i Luleå blir återförsäljare av entreprenadmaskiner

Johan Forsberg, verkstadschef (t,v), Christoffer Sundström, marknadsansvarig (t.h) på Nevo maskin framför dom nya minigrävarna från Airman. Foto: Daniel Holmgren

Luleåföretaget Nevo Maskin utvecklar verksamheten och gör en satsning på maskinförsäljning av Airman minigrävare och Hidromek entreprenadmaskiner. Det är främst förfrågningar från kunder som gjort att Nevo valt att kunna hjälpa maskinägare och entreprenörer ännu mer.

Nevo har över 30 års erfarenhet av Entreprenadmaskiner. I dag gör man maskinservice och säljer reservdelar till entreprenadmaskiner samt har specialiserat sig på renovering och nytillverkning av hydraulcylindrar. Nu kompletteras det med att även bli återförsäljare av entreprenadmaskiner. 

– Det har varit många förfrågningar genom åren om och när Nevo ska börja med maskinförsäljning, så det är jätteroligt att vi nu kan erbjuda nya entreprenadmaskiner utöver service och reservdelar till våra kunder, säger Niklas Niemelä, VD på Nevo maskin. 

Styrkan och kvaliteten hos Hidromek och Airmans var något av de tyngta argumenten som gjorde att Nevo maskin aldrig tvekade när möjligheten som återförsäljare dök upp.

– Airman minigrävare håller en mycket hög kvalitet och är ett premiummärke på marknaden som vi vill arbeta med, dom tillverkas i Japan på samma fabrik som tillverkar Hitachis maskiner. Hydrauliken är från Hitachi och motorer från Yanmar, utöver det har dom en mycket skön hyttkomfort. Hidromek med sin prisbelönta design är en mycket stark maskin med följsam hydraulik som går väldigt bränslesnålt med sina STEG 5 motorer, avslutar Niklas Niemelä, VD på Nevo maskin.

Källa: Nevo

Kontaktuppgifter:

www.nevomaskin.com

Tele: 0920 25 16 00

Mail: info@nevomaskin.com

Adress: Hantverksvägen 2M , 95433 Gammelstad, Luleå.

 

Inlägget Nevo Maskin i Luleå blir återförsäljare av entreprenadmaskiner dök först upp på Luleå Gratistidning.