Nevo maskin lanserar mobil slangservice i Luleå

Nevi maskin utvecklar verksamheten i Luleå och Norrbotten.

Med utgångspunkt i Luleå med hela Norrbotten som arbetsområde kommer Nevo maskin att kunna erbjuda mobil slangservice åt sina kunder och möta efterfrågan på marknaden.

”Vi ser att behovet av mobil slangservice i Norrbotten har ökat kraftigt på senaste år och därför vill vi hjälpa våra kunder att undvika onödigt långa driftstopp på grund av trasiga slangar, med våran mobila slangservicebil kommer vi att vara snabbt ute hos kund när dom behöver oss, vilket sparar kunderna tid och pengar”, berättar Niklas Niemelä, VD på Nevo maskin.

Ett samarbete mellan AMAB och Nevo maskin

AMAB hydraul som är ett väletablerat företag och har marknadens bredaste sortiment inom hydraulik, slang- och ledningskomponenter står bakom lanseringen av den nya tjänsten www.mobilslangservice.se och Nevo maskin som är samarbetspartner med AMAB är tidigt ute med att starta igång. ”Bussen är inhandlad och installationerna av verktygen och slangarna är snart på plats, så vi är redo att köra igång och besöka kunder inom väldigt snar framtid, förhoppningsvis innan årsskiftet”, berättar Niklas.

”Det kommer att bli ett gemensamt nummer som man ska kunna ringa oavsett vart i landet man befinner sig, men för tillfället går bra att ringa oss på 0920 25 16 00 eller besöka våran hemsida www.nevomaskin.com när man behöver slangservice” berättar Niklas.

Källa: Nevo maskin

Inlägget Nevo maskin lanserar mobil slangservice i Luleå dök först upp på Luleå Gratistidning.