Nya ägare till Klubbviken

Klubbvikens havsbad är ett populärt utflyktsmål.

Klubbviken Havsbad är ett av Nordkalottens kanske finaste havsbad med bra service i form av stugor att hyra, bastur, toaletter och restaurang, gästhamn med cirka 45 platser och många aktiviteter för både stora och små. Luleå kommun vill se en utveckling av Klubbviken och säljer därför anläggningen till nuvarande arrendator, Brändögruppen.

– Vi är väldigt glada att Brändögruppen nu tar nästa steg för att utveckla skärgårdspärlan. De har gjort ett utmärkt jobb under de år som de arrenderat Klubbviken, säger Ove Forsberg chef Luleå kommun.

Brändögruppen tar över ägandet av restaurangbyggnaden och fyrbäddsstugorna från 1 juni. Kommunen kommer även fortsättningsvis att äga båthamnen och badstranden.

Johan Björklund, delägare på Brändögruppen, säger så här om affären:

– Det känns otroligt roligt att det äntligen är klart. Perfekt! Vi är nu i full gång att starta upp denna säsong och börjar den stora planeringen för framtiden under hösten och vintern. Vi är tacksamma att kommunen valt att sälja denna fantastiska anläggning till oss och vi ska ta hand om den på bästa sätt.

Klubbviken öppnar för säsongen på midsommardagen och håller öppet hela sommaren. Vad som är på gång ute på Klubbviken kan du läsa mer om på deras hemsida.länk till annan webbplats