Skapa Glädje flyttar till Strand Galleria – “Vi vill vara en del av ett levande Luleå”

Mia Brandén, Skapa Glädje har haft en hektisk period i samband med flytten till Strand Galleria men nu är det klart för öppning.

Nytt år med nya möjligheter för presentbutiken och detaljhandeln Skapa Glädje.
Den 23 januari öppnar portarna till lokalen i Strand Galleri. Två produktområden tillkommer i den nya butiksytan. 

   – Vi ser fram emot ett fantastiskt 2020 med Luleås centrumhandel och våra nya grannar i Strand Galleria, säger ägaren Mia Brandén.

Skapa Glädje flyttar in i Intersports gamla lokaler i Strand Galleria. Lokalerna innebär högre i tak och lageryta på samma våning. De innebär också nya möjligheter för utformningen av butiksytan. Två specialområden utökas i butiken. Nu kommer barnen kunna fira sina födelsedagar med pysselkalas i ett kalas-område vid Panduro Hobby-produkterna. Dessutom ökar storleken på avdelningen med presentartiklar för ungdomar.

– Det känns roligt att kunna erbjuda de här avdelningarna. Med dem kommer vi närmare vår vision av butiken, säger Mia.

Det är mycket som skall fixas och personalen har haft fullt upp inför nyöppningen.

Mia Brandén har varit företagare i Luleå i hela 19 år. Hennes första butik var Gallerix. 2008 fick hon förfrågan av Tiimari i Finland att driva den i Luleå, vilket hon gjorde i fyra år. Drömmen om att styra över sitt eget sortiment växte sig stark och 2012 startade hon Skapa Glädje. Mycket har hänt sedan Mia först började. Många nya utmaningar och förändrade villkor för den lokala handeln. Men hon älskar fortfarande sitt arbete och satsar vidare med butiken.

– Varje morgon går jag till jobbet med ett leende på läpparna. Jag hade kunnat hålla på med det här hur länge som helst, berättar hon.

Hon tycker att Luleå är en fantastisk stad med många härliga människor. Att kunna erbjuda lokalbefolkning samt turister bra service och kvalitet strävar Skapa Glädje efter dagligen.

– Vi vill vara en del av ett levande Luleå.

För att nå sina mål jobbar Skapa Glädje mycket med kunddialog. Det är den personliga kontakten och servicen som gör skillnad.

– Att vara lyhörd till kundernas önskemål är en av de viktigaste uppgifterna för en lokal butik, säger Mia.

Butiken utökas och är anpassad till verksamheten på ett bättre sätt.

Den 23 januari klockan 10.00 öppnar dörrarna till de nya lokalerna. Kvällen innan har Skapa Glädje en Vip-kväll i den nya butiken för att fira invigningen.

Källa: Skapa Glädje