VI 2 Catering bygger ut köket

Markarbeten pågår på Bergnäset där det nya utbyggda köket kommer att stå klart inom kort.

Anita Martinell och Anders Larsson har varit igång med sitt cateringföretag VI 2 i snart ett år och nu satsar man vidare efter en lyckad start och bygger ut köket ute på tomten i Bergnäset där de har sin verksamhet.

På Bergnäset på Trollstigen bor paret som satsat på den egna cateringverksamheten. På tomten har man byggt upp ett vitmålat restaurangkök. Nu tar man nästa steg i utvecklingen och bygger ut till ett ännu större kök.

– När vi startade hittade inga lokaler som passade och bestämde oss för att bygga själva. Nu har vi fått klart med bygglov för att utöka köket och är i full färd med det. Vi jobbar i huvudsak med catering, allt från fika, lunch till den finare middagen efter kundernas önskemål, berättar Anders Larsson.

Anders är kock sedan trettio år tillbaka och Anita har haft ett eget snickeriföretag under åtta år. När drömmen om Vi 2 blev verklighet sade de upp sig från sina respektive jobb för att kunna satsa på verksamheten på heltid och kunderna har varit nöjda.

– Det vi har gjort nu i cateringväg har varit väldigt uppskattat vilket är oerhört roligt. Vi får hela tiden fler förfrågningar och beställningar och det känns bra, avslutar Anita Martinell.

Källa: VI 2 Catering