Vi 2 Catering fyller 1 år – “En oerhört rolig utveckling”

Anita Martinell och Anders Larsson skålar och firar 1-årsjubileum vid brasan framför deras kökslokal.

I början på december firar cateringfirman 1-årsjubileum. Anders Larsson och Anita Martinell, som driver verksamheten från sin egen tomt, ser tillbaka på ett händelserikt och spännande år. – Vi har haft en oerhört rolig utveckling, och mycket är på gång, säger Anders. 

Julen är i antågande och det är fullt upp för paret på Bergnäset, som stortrivs med att jobba hemifrån. Konceptet som de knäckte för ett år sedan har visat sig vara helt rätt för Anders och Anita. Det ger en större flexibilitet att vara lyhörd till kundernas önskemål. Framför allt kan de leverera snabbt och samtidigt med en bra service.

– Det är så här vi vill driva vår idé vidare och vi tror att människor ser värdet i den här modellen. Responsen har varit fantastiskt och vi vill tacka alla kunder som kommit med glada tillrop, säger Anders. 

 

Bygger ut

Det fattas bara några detaljer innan utbyggnaden av köksavdelningen är helt klar. De tror att ökad yta kommer ge nya möjligheter åt verksamheten, och arbetar på planer som de inte kan lansera i nuläget. Allt har rullat på i rasande fart och för ett år sedan visste inte Anders och Anita hur mottagandet av Vi 2 skulle bli. 

– Det är lite häftigt att tänka tillbaka, säger Anders och fortsätter:

VI 2 bygger ut – leverans av den nya delen av köket. Foto: VI 2 Instagram.


– I starten hade vi varken hemsida eller telefonnummer. Nu står vi här och har just byggt ut, med en större utveckling än vad vi vågat drömma om, och just därför känns det så roligt att få fortsätta driva konceptet framåt. 

 

Hälsoalternativ 

Vi 2 har även tagit fram hälsoalternativ för de som vill göra hälsosamma val och samtidigt njuta av härlig smak. Både Anders och Anita värderar hälsa och välmående högt och trycker inte att det är något man ska behöva välja bort vid catering. Grundtanken för Vi 2 är att leverera bra mat med lokala råvaror, och att lägga vikt vid god service och anpassningsförmåga.  

Eftersom Anita är triathlet och lägger ned mycket tid på träning vet hon hur viktigt det är med bra kost.

– Idag är hälsa och friskvård viktigt för gemene man och man har blivit mer medveten om vad man äter och kostens betydelse. Det anammar vi i vår matlagning och såklart i våra hälsoalternativ, berättar Anita Martinell.

Källa: Vi 2