Pajala Gratistidning vann Pajala kommuns annonsupphandling

 Detta inlägg finns i sin helhet på Pajala Gratistidning Näringsliv hemsida http://pajala.gratistidning.com/

I Pajala Gratistidning (ingående i Norrbotten Gratistidning) kommer man numer att hitta Pajala kommuns annonser.

Pajala kommun gick ut med en upphandling gällande deras lokala annonsering under våren och den vinnande anbudet lämnades in av Pajala Gratistidning.

– Det är glädjande att få förtroendet och det är viktigt att skattepengarna används på ett effektivt sätt, säger Peder Gidlund ägare och ansvarig utgivare på Pajala Gratistidning.

Upphandlingen och avtalet gäller årsvis med option till förlängning ytterligare ett plus ett år. Kommuninformationen är det huvudsakliga behovet från Pajala kommun men även annonsering för de kommunala verksamheter och projekt som har ett extra behov utöver kommuninformationen. Avtalet gäller fr o m 1 juli.

Lokal och relevant innehåll

– Gratistidningarna har en renässans och vi bjuder in alla som har lokalt- och relevant innehåll att samarbeta. Det är viktigt att få läsa och ta del av det som är nära en, fortsätter Peder Gidlund.

Gratistidningen har också lanserat något som man kallar  CrossMedia abonnemang.

– Vi har nyligen lanserat vårt Cross Media-abonnemang, där vi kan ta ett stort ansvar som ”businesspartners” för kundernas kommunikation och marknadsföring. Vi har fått enormt bra respons runt om i Norrbotten där vi har våra gratistidningar, avslutar Peder Gidlund.