Högt betyg till Go Business i utvärderingen från vårens deltagare

Entreprenörerna som deltar i Go Business inkubatorprogram får efter varje terminsavslutning utvärdera programmet och dess innehåll i en skala från 1-10. I vårens utvärdering landade resultatet på 9,8, vilket är det högsta hittills.

Vi är glada och stolta över resultatet och det är ju det absolut viktigaste för oss att vi skapar nytta och värde för våra entreprenörer. Utvärderingarna är till för att vi ska kunna utveckla oss och bli ännu bättre, säger Andreas Eklund, verksamhetschef för Go Business.

Det senaste året har Go Business jobbat en hel del med att utveckla programmet utifrån input från tidigare utvärderingar.

En sak som varit ny inför denna termin är att vår affärscoach Camilla Neideman har fått ett nytt uppdrag som programansvarig för våra workshopserier. Hon har jobbat stenhårt med att skapa ett program som verkligen ska ge entreprenörerna flera olika metoder och verktyg för att utveckla sitt företagande.

Samtliga deltagare i inkubatorprogrammet har svarat att Go Business har gjort skillnad för deras företagande och att dom skulle rekommendera en vän eller nätverkverkskontakt att söka till Go Business.

Det som dom flesta lyfter som det bästa med Go Business är programmet och möjligheten till nätverkande och att få lära känna och samarbeta med entreprenörer från olika branscher och kommuner. Mina kollegor får också höga betyg i sina coachroller.

Nu är ansökan öppen till höstens omgång av Go Business. Programmet är redan satt och bland föreläsarna ser vi bland annat entreprenören och den prisade ledaren Ishtar Touailat och kommunikationsexperten Ricki Rebecka Petrini som är marknads- och kommunikationschef på Schibsted Marketing Service i Sverige.

Vi ser fram emot en ny termin och det är alltid lika spännande att ta del av vilka entreprenörer som vi kommer att få möta till hösten.

Mer information om Go Business

Go Business är norra Sveriges digitala inkubator för kreativa och nytänkande entreprenörer. Varje år stöttar Go Business cirka 100 entreprenörer i sina två program Hangout och Inkubator. 

Projektet Go Future ägs och drivs av Piteå Science Park och finansieras av: Piteå Science Park, Region Norrbotten, Region Västerbotten, Sparbanken Nord, Luleå kommun, Piteå kommun, Skellefteå kommun, Boden Business Park, Haparanda kommun, Övertorneå kommun, Jokkmokks kommun, Lycksele kommun, Vilhelmina kommun, Kalix kommun och Längmanska företagarfonden. Projektet pågår mellan 2022-01-01 och 2022-12-31.

Författare: Piteå Science Park

Detta inlägg finns i sin helhet på Piteå Science Park – Aktuellt hemsida.

Källa: Piteå Science Park, Piteå

 Detta inlägg finns i sin helhet på Piteå Gratistidning - Näringsliv hemsida http://pitea.gratistidning.com/