ISS vinner nytt avtal med Bodens kommun

Från och med mars 2018 är det ISS som levererar lokalvården inom hela Bodens kommun.

Från och med mars 2018 är det ISS som levererar lokalvården inom hela Bodens kommun, det står klart efter att ISS vunnit det nya avtalet, som sträcker sig över tre år med ett totalvärde på cirka 30 miljoner kronor.

ISS levererar sedan 2011 lokalvård till delar av Bodens kommun, något som bidragit till att man nu kan se fram emot ett partnerskap omfattande hela kommunen. Den lokala organisationens förståelse för kundens behov, tillsammans med ett konkurrenskraftigt pris, gjorde att ISS vann det nya avtalet.

– Det är mycket glädjande att vår förståelse, kompetens och färdighet avseende uppdraget utmynnar i detta förtroende från Bodens kommun. Vi är stolta över att kunna uppfylla kundens högt ställda krav och glada över att välkomna cirka 20 nya medarbetare från tidigare leverantör till fortsatt anställning hos ISS, säger Gary Kidd, vd ISS Sverige.

Uppdraget omfattar 37 fastigheter och träder i kraft 1 mars 2018 och sträcker sig över tre år med möjlighet till förlängning i ytterligare ett år.

Källa: ISS