Acctive Sport & Hälsa ansluter till Club Luleå

Ny Club Luleå-butik. Krister, Carina Sonny och Gunilla på Acctive tillsammans med Anette Holmqvist på Luleå Gratistidning.

Club Luleå utvecklas hela tiden med fler och fler medlemmar samtidigt som fler butiker ansluter. Den senaste butiken att ansluta är Acctive Sport & Hälsa som kommer att jobba aktivt med detta. En spännande nyhet är att det nu även finns möjlighet att köpa Club Luleå-presentkort som kan lösas in i de anslutna butikerna och bli lite av en superhjälte och stödja den lokala handeln.

Acctive firar 4-år i sina nya lokaler men de har funnits i över 30 år i hälsa- och sportbranschen och Gunilla och Sonny har därigenom stor erfarenhet och kunskap. I butiken jobbar även Krister och Carina som ger råd och hjälp med träning och utrustning. I samband med att Acctive firade 4-årsjubileum i sina lokaler körde man även igång med Club Luleå som sin kundklubb.

– Det känns jättespännande. Vi jobbar aktivt med lojalitetsprogram för våra kunder och det Club Luleå är en perfekt lösning för oss då det inte innebär några extra kostnader varken för oss eller våra kunder, säger Acctive. En fördel är också att det är lätt att få hjälp och support då Luleå Gratistidningen som är Norrbottensägt utvecklat systemet och finns på orten.


Lokal handel viktig

Den lokala handeln är viktig i en kommun inte minst skapar det arbetstillfällen och tillväxt. Med hjälp av innovativa lösningar fortsätter Luleå Gratistidning att stärka Luleås handel.

– Genom att handla lokalt bidrar man till ett levande samhälle och det skapar i sin tur fler arbetstillfällen, säger Peder Gidlund och Anette Holmqvist på Luleå Gratistidning. Vi måste lite till mans tänka till och handla lolkalt och bli superhjältar.

Luleå Gratistidning ligger själva bakom systemet som varit igång sedan förra året och får fler och fler anslutna butiker. Det ökar hela tiden och vi utvecklar hela tiden systemet och erbjuder de som är anslutna till Club Luleå det senaste inom teknik och utveckling. Plattformen bygger på datachip (små brickor) som läses av (blippas) i Club Luleå-butikena och ”blippen” lagras i en databas.

– Vi vill att våra kunder ska få ut det bästa möjliga ur sitt medlemskap med riktade kampanjer och belöning i form av till exempel bonuspoäng, säger Anette Holmqvist.

Hon berättar att Luleå Gratistidning fungerar som en handelspartner till deras kunder där annonsering i tidningen är en viktig grund för att kunna skapa tillväxt i kommunen.

– Det är allt fler som handlar på nätet vilket är ett hot mot den lokala handeln. Vi ger butikerna ett modernt verktyg så att de bättre kan kommunicera med sina kunder.

Club Luleå-presentkort finns i valören 450 kr.

NYHET Club Luleå-presentkort

Det är inte alltid lätt att köpa presenter och ibland har man även ont om tid. Då är Club Luleå-presentkort ett perfekt och enkelt alternativ.

– Vi använder oss av elektroniska kort som går att använda i Club Luleå-butikerna, förklarar Peder Gidlund, på Luleå Gratistidning.

Med målet att stärka den lokala handeln har Club Luleå tagit fram ett presentkort som går att använda i två år från utfärdat datum. Erbjudandet riktar sig till både företag och privatpersoner.

– Det kan vara svårt att köpa gåvor som tilltalar alla i personalen om man är en stor myndighet eller företag och då underlättar Club Luleå arbetet eftersom de anställda kan handla precis vad de vill i de anslutna butikerna, fortsätter Peder Gidlund.

För att bli medlem i Club Luleå besöker du en av de anslutna butikerna för att hämta en elektronisk bricka. Du kan använda brickan direkt och det enda du behöver göra är att registrera dig på clublulea.se. När du har gjort det kan du börja samla poäng i någon av de anslutna medlemsbutiker.