Haparanda Stadshotell får ny ägare 1 juli

Haparanda Stadshotell - ett av sekelskiftets mest berömda hotell med den gamla genuina karaktären av ett stadshotell.

Susanne Wallin tar över Haparanda Stadshotell. Ledarskap är en färskvara, med 27 år här i huset är det dags för oss att lämna över stafettpinnen till någon som har mer energi och ork än vad vi har, säger Håkan Göthager.

Det har varit fantastiska 27 år med det här fina hotellet, många härliga stunder med hundratals medarbetare och möten med många, många gäster och leverantörer.

Det har varit inspirerande att fått ha varit en del av denna hotellhistoria som också blivit en del av vår egen historia.

Vi är väldigt positivt inställda och nöjda att det blir Susanne Wallin som nu tar över är. Susanne är en tidigare medarbetare här på hotellet som vi jobbat med i över 16 år och väl känner, hon är även lokalt förankrad.

Hon kommer att tillföra detta hotell nytt ledarskap, energi och utveckling i framtiden.

Susanne Wallin har senast varit VD på Norrbottens Handelskammare.

”Det känns fantastiskt roligt och det är en dröm som jag haft sedan jag var liten och började jobba på Stadshotellet som 16–åring. Det är dags att ta klivet och förverkliga den nu när möjligheten gavs. Jag ser fram emot att fortsätta utveckla detta vackra och anrika hotell ytterligare tillsammans med sonen Anton Wallin och medarbetarna på Haparanda Stadshotell” säger Susanne Wallin.

Källa: Haparanda Stadshotell