Monica Stubé – affärskvinna med många järn i elden

Monica som många bodensare är van att se henne i klädbutiken - SeeMe.

Hon är inte bara en av förgrundsfigurerna i teamet på Boden Gratistidning och i satsningen på näringslivstidningen Business Norrbotten. Monica Stubé är själv egen satsande företagare och ska inom kort flytta sin klädbutik SeeMe till nya lokaler i Boden.

– Det känns jätteroligt att kunna utöka, säger hon.

Hur går det egentligen till att hinna med att både växa med ett företag, och samtidigt vara med Boden Gratistidning och sjösätta satsningen på Business Norrbotten? På Monica Stubé låter det nästan enkelt.

– Nu när barnen är vuxna känns det som att det finns hur mycket tid som helst. Att jag har så lång erfarenhet från att jobba med mode och att jag dessutom tycker att det jag gör är så enormt roligt bidrar så klart, säger hon.

Monica Stubé i full mundering redo att göra Business i Norrbotten.

Monica berättar med glädje om det enormt varma mottagande som första numret av Business Norrbotten fick.

– Det blev verkligen jättebra, det säger alla jag har pratat med. Responsen har varit över all förväntan. Det är klart att det bidrar till att det känns extra roligt, säger hon.
Drivkraften att ta sig an uppdraget att arbeta med Business Norrbotten kommer i grunden från en vilja att hela tiden lära sig nytt.

– Jag är en person som inte vill stagnera. Nu när jag har varit ute och träffat företag som jag inte hade en aning om vad de sysslade med förut känns det som att jag lär mig enormt mycket. Det är väldigt utvecklande.

SeeMe växer och flyttar till nya lokaler

Nu växer alltså SeeMe i samband med att butiken flyttar in i Vestmans gamla lokaler. Ytan växer till 200 kvadratmeter och med det kan också sortimentet förändras lite.

– Det kommer att tillkomma flera varumärken och sortimentet blir fullstort för både herr och dam i alla åldrar. Däremot väljer jag att inte ha barnkläder, säger hon.

Den nya butiken, som dessutom får ett nytt namn, tror Monica kan öppna i slutet av augusti. Det blir med andra ord hårdkörning både med Boden Gratistidning, Business Norrbotten och öppningen av butiken.

– För mig är det här en drömkombination, avslutar hon.