Ny vd för Norrbottens Handelskammare

Lind Lundberg Nilsson © Foto: Per Pettersson.

Linda Nilsson, från familjeföretaget Lundbergsträ i Arvidsjaur, blir ny vd för Norrbottens Handelskammare. Hon tillträder tjänsten den 1 september.

Tomas Lejon, styrelsens ordförande, är mycket nöjd över rekryteringen.
– Linda har en stark utbildningsbakgrund, en mycket gedigen erfarenhet av utrikeshandel och export som inkluderar erfarenheten av att äga och driva företag i Norrbotten. Vi ser framför oss att Linda, tillsammans med det starka teamet inom Handelskammaren, kommer attrahera fler medlemmar framöver och skapa bättre förutsättningar för utrikeshandel och hållbara transportlösningar i Norrbotten, säger Tomas Lejon.

Linda Nilsson är utbildad civilekonom med en bakgrund som egenföretagare och har även varit vice ordförande för Norrbottens Handelskammare.
– Jag är jätteglad och hedrad över förtroendet att få leda Norrbottens Handelskammare vidare efter Susanne Wallin, som har gjort ett mycket bra jobb. Min bakgrund som egen företagare och mitt arbete med internationella affärer, i bland annat Storbritannien, Egypten, Marocko, Tunisien och Algeriet tror jag kommer vara till stor nytta för medlemmarna i Norrbottens Handelskammare, säger Linda Nilsson.

Tomas Lejon, Styrelseordförande

Norrbottens Handelskammare