2000 medlemmar på mindre än 2 år – Acctive mycket aktiv i Club Luleå

2000 medlemmar på mindre än 2 år – Acctive mycket aktiv i Club Luleå

Den 11 april gratulerades Acctive Sport & Hälsas 2000:e värvade medlem till Club Luleå. Gerd Larsson tog emot blommor och hälsades av en glad personal inne i butiken på Kungsgatan. 2000 medlemmar har värvats på mindre än två år, vilket delägaren Sonny tycker är fantastiskt roligt.
– Vi är positivt överraskade att det har gått så otroligt snabbt att få ihop 2000 medlemmar, säger Sonny.
Det blev blommor för Gerd Larsson som givetvis inte visste att just hon skulle bli Acctives medlem nummer 2000 i Club Luleå. Efter att brickan registrerats blev 2000 medlemmar på mindre än 2 år ett faktum, och blommor delades ut av Sonny, Christer och Carina.
– Jag tror att det här visar att kunderna förstår vårt koncept, säger Sonny.

Konceptet är professionell hälsorådgivning för hälsomedvetna och tränande samt ett stort produktutbud inom hälsa och sport.
Sonny tror även att en del av framgången beror på deras försök att ständigt ta del av nya rön.
– Till exempel har vår nya satsning på hälsokontroller med systemet WELLNES MEDICAL SCREENING varit uppskattat, berättar Sonny.

Den 2 November 2016 anslöt Acctive Sport & Hälsa till Club Luleå.
Då firade de 4 år sina nya lokaler på Kungsgatan. Innan dess har de funnits i över trettio år i branschen.
– Vi tyckte att Club Luleå var ett roligt system som också gynnar den lokala handeln, men vi trodde nog aldrig att det skulle få en sådan här effekt, säger Sonny.
Anette Holmqvist på Luleå Gratistidning gratulerar företaget och gläds åt den stora framgången.
– Det är jätteroligt med framgångssagor som dessa. Acctive har gjort ett grymt jobb och det känns bra att både kunder och företagen uppskattar systemet.

Tillsammans för lokal handel.
E-handeln har ökat kraftigt och många har svårt locka kunder in till butikerna. Annette Holmqvist tror på att en lokal handel ger en levande stad och tycker också därför att systemtet Club Luleå är en bra sporre för kunder att handla lokalt.
– Det blir nog en liten sporre som adderar till shoppandet. Det blir också ett gemensamt arbete för en levande, lokal handel och i förlängningen en levande stad. Därför gläds vi åt dessa framgångssagor, berättar Annette Holmqvist på Luleå Gratistidning.