Adecco

16 april, 2019 | Hej medlem

 

Vi säger hej till vårt medlemsföretag Adecco!

Vad gör Adecco? – Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som världens största HR-partner har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

I Luleå erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringsslösningar som interimslösningar och outsourcing. Vår vision är att vara kundens och medarbetarens självklara val. Naturligtvis är vi ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Adecco är en del av det multinationella företaget Adecco Group, tillsammans med ett stort antal företag inom HR, på flera marknader runt om i världen. Gemensamt för koncernens samtliga varumärken är kärnvärderingarna och ledorden passion, entreprenörskap, ansvar, laganda och kundfokus.

Vi är ett väldigt lokalt företag som driver våra egna frågor och engagerar oss i de kunder som finns här i norr, samtidigt som det är en trygghet att ha den stora koncernen i ryggen. Adecco har runt 32 000 anställda på 5 100 kontor, i fler än 60 länder världen över och omkring 700 000 uthyrda konsulter på uppdrag varje dag och i och med det är Adecco Group även en av världens största arbetsgivare.

Varför har ni valt att gå in som medlem hos Luleå Näringsliv?

Vi är medlemmar i Luleå Näringsliv dels för att vi tycker det är väldigt viktigt för alla företag att bidra till utvecklingen här i norr. Vi är till exempel engagerade i branschrådet för kompetens för att det är en sådan otroligt viktig del i vårt samhälle. Går det bra för företag och organisationer i Luleå så går det bra även för oss och kompetensfrågan är en stor nyckel till det.

Samverkan som Luleå Näringsliv bidrar med är en stor del i vår utveckling här uppe. Vi får möjlighet att nätverka, skapa nya relationer, bidra med erfarenhet, hitta kandidater samt nya samarbetspartners.

Läs mer om Adecco här
Med på fotot är AnnaMaria Karlsson, Petter Andersson, Mari Nilsson, Filip Johansson och Sofia Liljebo