Älvsbyhus bygger BRF på Rosenberg i Tidaholm

– Det är verkligen ett fantastiskt område med närhet till skola och samhället men också så nära till naturen. Vi är verkligen jätteglada att vi tillsammans med Tidaholms kommun lyckats jobba fram den här fantastiska lösningen, säger ansvarig projektutvecklare Johannes Olsson på Älvsbyhus.

Parhusen i Brf Rosenberg 1 byggs i tre olika storlekar och modeller. 4 enheter om 63 m², 6 enheter om 85 m² samt 10 enheter om 107 m². Varje bostadsrätt rustas med vidbyggt garage, altandäck och egen gräsmatta. Gemensamt för samtliga husmodeller är effektiva planlösningar med generösa sociala ytor.

– Samtliga garage är kopplade till husen, några med direkt ingång till den väl tilltagna tvättstugan via en groventré. Med garage som även är isolerade får man en rad möjligheter att nyttja utrymmet som extra förråd/förvaring, hobbyyta eller vad annat man kan tänkas hitta på. I tidigare projekt har kunder valt att till exempel bygga gym och spaavdelningar i dessa utrymmen, det är bara fantasin som sätter gränser för att skapa sitt eget drömhus, säger Johannes.

Bostäderna får en god standard med genomgående parkettgolv i alla torra utrymmen och plastmatta/våtrumsskivor i våtrum. Uppvärmning sker via luft/vattenvärmepump. Dessutom finns möjlighet att göra tillval med exempelvis spotlights i tak och en mängd olika färgval.

– Med över 300 mm isolering i ytterväggarna har husen också en extremt låg energiförbrukning och precis som alla andra Älvsbyhus byggs husen inomhus i en torr miljö och är väderskyddade redan efter första leveransdagen för att verkligen kunna garantera högsta kvalitet på samtliga områden. Att Älvsbyhus varit marknadsledande 20 år i följd samt ligger topp 3 i nöjdast kunder i Sverige de senaste två åren, tycker vi är det allra bästa betyget på den höga kvaliteten, säger Johannes.

Vi har försökt att ta fram ett koncept som ska tilltala alla. Att köpa en nyproducerad villa idag kan handla om ofantligt mycket pengar och vi hoppas att vi med den här modellen ska kunna hjälpa folk att med en mindre insats ändå kunna få in foten på bostadsmarknaden. Också tilltala alla som vill ha tryggheten, gemenskapen samt alla andra fördelar som kommer med bostadsrätt men med känslan av att bo i villa.

Idag finns ett visningshus uppfört att komma och kolla på i Mariestad.
Visning av detta kommer ske söndagen den 6 september kl. 11-13, då är alla som är intresserade välkomna!

Läs mer om området här 

Källa: Älvsbyhus

Inlägget Älvsbyhus bygger BRF på Rosenberg i Tidaholm dök först upp på Luleå Gratistidning.