David Berglund förstärker laget i Luleå- och Norrbotten Gratistidning

David Berglund nästa mediasäljare/projektledare som ansluter till Luleå- och Norrbotten Gratistidning.

Nu är det klart att David Berglund blir ny mediasäljare hos Luleå- och Norrbotten Gratistidning. Berglund är nästa rekrytering i satsningen på Luleå Gratistidning och han är taggad på att träffa företagare i Luleå och Norrbotten.

– Det blir väldigt spännande att vara en del av tidningens utveckling i Luleå. Känns även grymt kul att komma till ett sådant otroligt härligt gäng, säger David Berglund.

Fokus kommer främst ligga i Luleå och Fyrkanten och den här veckan kör David igång ordentligt. Han är taggad att rivstarta från startgroparna.

– Blir fantastiskt roligt att komma igång. Att utveckla befintliga samarbeten och skapa nya kontakter.

David är ursprungligen från Älvsbyn och har vigt större delen av sitt liv till Ishockeyn; först som spelare och nu huvudtränare för Luleå HF J16.

Tidigare har Berglund varit säljare på JC och senast möteskoordinator på bemannings- och rekryteringsföretaget StudentConsulting.

Som säljare värdesätter han relationer mest.
– Alla samarbeten jag skapar ska kännas bra både för mig och eventuella kunder. Om man låser fast kunder med bindningar eller trycker på produkten för mycket tänker man otroligt kortsiktigt som säljare, säger Berglund.

Det sker en stor satsning i Luleå som är ett centrum i Norrbotten där många beslut fattas och regionkontor finns stationerade enligt Peder Gidlund, ägare och ansvarig utgivare.

– Vi jobbar med att hitta nya större lokaler och att utöka med flera personer, både säljare och ”Contentproducenter”. Det är roligt att få med David på resan och han känns klippt och skuren som en del i vår utökade satsning i Luleå och Norrbotten, säger Peder Gidlund.

David kommer att jobba tätt ihop med Monica Stubé och övriga säljare runt om i Fyrkanten och Norrbotten.

Selfietajm för de nya kollegorna på Luleå Gratistidning. David Berglund och Monica Stubé.

– Vi har besökt många företag och annonsörer i december och januari och mött på ett stort intresse och gensvar. Många företag börjar inse att man faktiskt måste nå ut och ha räckvidd när man kommunicerar och där är Gratistidningen starkast som delas ut till alla. Det är inte minst viktigt att synas brett när man skall bygga varumärke, berättar Monica Stubé.

Fakta: Luleå Gratistidning