Ekeblad Bostad föreslås för tilldelning på Dalbo i Luleå

Förslagets fina kvaliteter och ambitioner gör att bedömningsgruppen anser att Ekeblad bör erbjudas en markanvisning.

Kommunen i Luleå har beslutat att gå vidare med två aktörer, varav den ena är Ekeblad Bostad.

Bedömningsgruppen har gett följande förklaring till grund för sin rekommendation till kommunen: “För området söder om Dalbovägen föreslår bedömningsgruppen att kommunen går vidare med förslaget från Ekeblad. Förslagets fina kvaliteter och ambitioner i kombination med aktörens goda förmåga till genomförande gör att bedömningsgruppen anser att de bör erbjudas en markanvisning söder om Dalbovägen.”

” Vi tycker det är jätteroligt att få möjligheten att utveckla fler bostäder i Luleå och tackar för förtroendet”  säger Peter Martti, projektledare på Ekeblad Bostads Öviks- kontor och som själv kommer från Norrbotten.

Om Ekeblad Bostad

Ekeblad Bostad grundades 2010 med en tydlig idé – att ge fler möjligheten att ta ett kliv in på bostadsmarknaden och få tillgång till en bostad som passar den aktuella livssituationen. Genom att arbeta med bostadskoncept där bra lösningar återanvänds i kombination med tydliga processer och ett stort fokus på lärande och förbättring har företaget visat att det går.

Idag, drygt 10 år senare, har företaget byggt över 1200 bostäder runt om i Sverige – från Ystad i söder till Luleå i norr. Med förståelse och engagemang för såväl människor som bostäder skapas hem i en verksamhet som präglas av ansvar, innovation och långsiktig lönsamhet.

Källa: Ekeblad Bostad

Inlägget Ekeblad Bostad föreslås för tilldelning på Dalbo i Luleå dök först upp på Luleå Gratistidning.