Galären

Vad gör Galären?
Galären är en familjeägd företagsgrupp inom fastighetsutveckling med kontor i Luleå och Stockholm. Galären i Luleå har drygt 30 anställda, förvaltar ca 100 000 kvm lokaler och äger närmare 500 bostäder. 2018 firade vi 30 år i Luleå. Galären förädlar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler – och alltid med vår vision för ögonen: Att ge staden liv. Som fastighetsutvecklare vill vi vara i framkant. Förutom att bidra till stadens utveckling med nya attraktioner och stöd till kultur- och idrottsliv, satsar vi på ett fastighetsbestånd med spännande arkitektur. I samarbete med andra lokala intressenter vill vi göra Luleå till en bättre, roligare och mer hållbar stad.
Just nu genomför vi vårt största bostadsprojekt någonsin. Ett 15 våningar högt bygge med 128 hyresrätter, Coopbutik och påbyggnad av en befintlig kontorsbyggnad.

Varför har ni valt att gå in som medlem hos Luleå Näringsliv?
Vi är medlemmar hos Luleå Näringsliv för att vi tycker att företag och affärer är viktiga för Luleå. Går det bra för Luleå, går det även bra för oss på Galären. Därför är det viktigt för oss att nya företag hittar till Luleå, att befintliga företag utvecklas och att de tillsammans hittar samarbeten i näringslivet. Vi vill såklart också vara en del i att skapa nya mötesplatser som gynnar staden och företagens utveckling.