Hälsan i centrum – Nu skapar Acctive en ny butik i centrala Luleå

Med nästan 40 års erfarenhet och ett genuint intresse för människor välbefinnande har Krister, Gunilla och Sonny nu flyttat Acctive till nya lokaler på Storgatan i centrala Luleå.

Med hälsan i fokus och ett genuint intresse för människors välbefinnande skapar Acctive en nära och lättillgänglig butik med ett stort utbud av marknadsledande produkter – på Storgatan mitt i Luleå.

– Erbjuda en ”riktig” hälsokost- och hjälpmedelsbutik mitt i centrum, anpassad till dagens livsstil och tempo, Efter flytten till Storgatan och smärre förändringar i sortimentet kan Acctive nu säger Sonny Johansson.

Acctive har nästan 40 år erfarenhet av att vägleda människor till bättre hälsa och en sundare livsstil. Företaget har hela tiden vidareutvecklat sitt utbud och sina tjänster för att ligga i framkant.

Analyser och rådgivning

– Tillsammans med kunden går vi igenom deras livsstil, kost, stress, sömn, motion mm. Vi behöver så många pusselbitar som vi kan få tag på för att kunna lägga pusslet, förklarar Sonny.

För att komplettera traditionell hälsorådgivning erbjuder Acctive hälsokontroller, livsstilsanalyser, födoämnesallergitest och hårmineralanalyser för att på ett modernt sätt kunna vägleda kunderna i hur de kan förbättra sin hälsostatus och träning.

– En metod som vi erbjuder, och som mött stort intresse, är Wellness Screening. Det är ett nytt och modernt sätt att mäta hälsa och avvikelser från en optimal hälsa, berättar Krister Tiensuu på Acctive.

Även företag kan använda en screening för att följa upp att anställda mår bra och inte riskerar att bli utbrända.

Personer som ligger på en hög träningsmängd riskerar att få sämre återhämtning, skador och sjukdomar. Acctive kontrollerar stresspåslag/återhämtning, hjärtkondition och allmänstatus och guidar personen utifrån det.

Motion & träning

En god hälsa omfattar aktivitet och motion. På Acctive hittar du fotriktiga löpar- och promenadskor. Många har fått hjälp av Krister med sina fot-, knä- och ryggproblem genom utprovning av inläggssulor och instruktioner.

Miljöanpassade produkter

Miljötänket är också en viktig del i utbudet. Här finns bland annat Siden Selmas sidenprodukter och Ruskovillas ull- och angoraplagg för barn och vuxna. Produkter som kombinerar hög kvalitet med miljötänkande.

Alla tvätt- och rengöringsmedel som säljs hos Acctive är miljöcertifierade och ekologiska.

Ledande inom hjälpmedel

Med ett stort sortiment av kuddar, förband, stöd, käppar och rollatorer är Acctive också ledande inom hjälpmedelsområdet.

– Möjligheten att kunna prova ”Sverige smartaste elrullstol”, Eloflex, på plats i vår butik har uppskattats av kunderna, konstaterar Sonny.

En egen hälsoguru

En mycket viktig tillgång hos Acctive är Gunilla Johanssons stora erfarenhet och kompetens från sjukvård och med många kvalificerade hälsoutbildningar.

För många kunder har Gunilla blivit en hälsoguru som har kunskapen att lotsa människor mot en bättre hälsa utifrån var och ens situation.

Ett område där Gunillas kunskaper blivit allt mer uppmärksammade och anlitade är hudvård.

Här är hennes budskap att huden i stor omfattning påverkas av kost och näring.

Här – liksom för många andra hälsobefrämjande ändamål – erbjuder Acctive ett stort utbud av ledande preparat inom vitaminer, mineraler samt kinesisk och indisk örtmedicin i modern tappning.

Källa: Acctive Sport & Hälsa

Kontakt:

För mer information följ Acctive Sport & Hälsa på Facebook.

Inlägget Hälsan i centrum – Nu skapar Acctive en ny butik i centrala Luleå dök först upp på Luleå Gratistidning.