Jonas Eriksson föreläste på Gratistidningarnas branschdag i Stockholm

Jonas Eriksson bördig från Norrbotten och Luleå har nått stora framgångar inom näringslivet men är mest känd för sina insatser med pipan på fotbollsplanen.

Jonas Eriksson från Luleå, Sveriges mest framgångsrike fotbollsdomare höll en inspirerande föreläsning på Gratistidningarnas branschdag på Berns i Stockholm. Efter föreläsningen tackade han varmt för applåderna som han i sitt gebit normalt inte får så mycket av. Där är det mest skäll skojade han…

Jonas Eriksson kombinerar sin karriär inom fotbollen med en minst lika framgångsrik karriär som entreprenör där han i flera branscher har startat, byggt upp, drivit och sedan sålt bolag med stor framgång.

På Gratistidningarnas branschdag var Jonas Eriksson inbjuden som föreläsare och tog med åhörarna  till en värld där möten med de stora stjärnorna är vardag, där alla beslut granskas i detalj, där pressen är enorm och där ett enda misstag kan avsluta karriären. Jonas berättade om varför han valde att skaffa sig det han beskriver som ”världens svåraste jobb”, trots att han egentligen inte behöver jobba mer i hela sitt liv. Han belyste hur man klarar av att ta beslut under extrem stress, samt hur man får superstjärnorna på planen att se honom som den naturliga ledaren.

På frågan om vilken spelar han tyckte var trevligast passade han och bad att få återkomma efter karriären var slut.