Luleå Gratistidning starkt framåt 

Monica Stubé tillsammans med gänget på Luleå Gratistidning öppnar upp för nya satsningar. Den lokalt ägda tidningen gasar på.

Med nyanställningar och nya lokaler i Luleå och Boden känner sig Luleå- och Norrbotten Gratistidning bättre rustade än någonsin. Nu etablerar man Luleå Gratistidning/100Partner som är en kreativ produktions-, reklam-, webb- och kommunikationsbyrå i anslutning till tidningen och kan därmed erbjuda kunderna en attraktiv helhetslösning för deras marknadsföring.

Julen är i antågande och det är fullt upp på gratistidningens kontor runt om i Norrbotten. Inför julen vill många företag visa sina kunder vad de har att erbjuda och få spring i butikerna. Det är även full rulle hos Luleå- och Norrbotten Gratistidning som fortsätter att satsa framåt. Med nyanställningar och nya lokaler i Luleå och Boden tar hela teamet bakom tidningen stora kliv mot att utveckla sina tjänster och erbjuda omfattande och heltäckande marknadsförings- och  kommunikationslösningar.

 

Luleå Gratistidning/100Partner – reklam- och kommunikationsbyrå

Med hög räckvidd och stor spridning kan Luleå- och Norrbotten Gratistidning erbjuda sina kunder synlighet och effekt. Och med konceptet Luleå Gratistidning/100Partner vill man utöver själva tidningsannonserna även hjälpa kunder som produktions-, reklam-, webb-, och kommunikationsbyrå. 

– Det är jätteroligt att vi fortsätter utöka och utvecklas för att cementera vår position som ett självklart helhetsalternativ. Extra kul är att allt fler kunder börjar förstå värdet av gratistidningen och nödvändigheten av räckvidd, säger ansvarig utgivare Peder Gidlund och fortsätter:

– Många kunder behöver hjälp med dels hela kommunikationsprocessen och framtagande av grafiskt material men också med att få räckvidd och spridning. Vår styrka ligger i vår kompetens som fullödig reklam- och kommunikationsbyrå – med egna kanaler. Genom åren har vi sett allt fler kunder bli besvikna på utebliven effekt av arbetet med sin kommunikation. Eftersom vi har ett kraftfullt massmedia kan vi hjälpa kunderna hela vägen att få spridning, och det känns både skönt och spännande att vi nu efter många års hårt arbete ser en enorm potential för vår modell och att vi fortsätter växa. 

Luleå Gratistidnings nya lokaler på Hermelingsgatan 1, korsningen mellan Hermlinsgatan och Varvsgatan.

 

Boostad – bostadsannonser för privatpersoner

Mer saker på gång. Ytterligare ett nytt koncept som gratistidningen arbetar på i dagsläget kallas “Boostad” och riktar sig till privatpersoner som vill sälja eller köpa en bostad. De som säljer sin bostad vill att så många som möjligt vet om det och få många spekulanter. Därför har gratistidningen tagit fram konceptet, som är tänkt att fungera i samarbete med olika mäklare, där privatpersoner kan köpa en annons och enbart betala om och när bostaden blir såld. 

– Det känns grymt spännande med det här konceptet och vi vet att det kommer hjälpa många att “boosta” sina bostadsaffärer, avslutar Peder Gidlund.