Nu släpps Nattåget Norrlands vinterbiljetter

Det är hårt tryck på bokningar inför jul- och nyårshelgerna.

Nu har Vy Tåg öppnat bokningen för resor med Nattåget Norrland under jul- och nyårshelgerna. Samtidigt blir det möjligt att boka en resa med Vy Tåg hela vägen från Karlstad till Riksgränsen och Narvik vissa dagar.

Nu går det att boka resor med Nattåget Norrland under jul- och nyårshelgerna och fram till den 28 februari 2022. Från den 25 oktober öppnar även trafiken till Narvik för den som vill resa in i Norge.

– Vi upplever ett hårt tryck på bokningarna inför jul- och nyårshelgerna. Därför vill vi uppmana våra resenärer att vara tidigt ute med att boka sin nattågsresa med oss om de vill resa hem till Norrland under julen, säger Vy Tågs marknadschef Marie Torneus.

Samtidigt utökar Vy Tåg sin trafik med avgångar mellan Karlstad och Stockholms central under vissa dagar, via Örebro och Västerås.

– Genom ett samarbete med Värmlandstrafik kan vi erbjuda resenärer från Värmland en resa med oss hela vägen från Karlstad till Riksgränsen och Narvik, med byte i Stockholm. Vi erbjuder denna möjlighet då intresset är extra stort, i anslutning till julen, sportlovet och påsklovet, säger Marie Torneus.

Förbindelsen från Karlstad till Stockholm körs den 12, 19 och 26 december 2021, den 13, 20 och 27 februari 2022, den 6 och 13 mars 2022 samt den 10 april 2022. Även vissa dagar under augusti och september 2022 är det möjligt att resa med Vy Tåg från Karlstad till fjällvärlden.

Källa: VY

Inlägget Nu släpps Nattåget Norrlands vinterbiljetter dök först upp på Luleå Gratistidning.