Ny i vårt team

12 juni, 2019 | Aktuellt

 

Vi hälsar Kjell-Åke Johansson välkommen till Luleå Näringsliv i rollen som Senior Advisor. Kjell-Åke har arbetat med näringslivs- och utvecklingsfrågor i snart 25 år, som nystartsrådgivare, affärsutvecklare, EU-samordnare och senast som Vd i Näringslivsbolaget Expandum AB i över 13 år. Han har erfarenhet av att arbeta fram och driva många olika typer av nätverk, projekt och EU-projekt, allt från privata flygbolag till konkret samverkan mellan företag, kommuner och regioner/länder.

–  Jag ser fram emot uppdraget som Senior Advisor i Luleå Näringsliv och jag hoppas kunna bidra med mina kunskaper och erfarenheter i utvecklingen av Luleåregionen, säger Kjell-Åke Johansson.

–  Vi är jätteglada över att kunna rekrytera Kjell-Åke, han kommer förstärka vårt Luleå Näringsliv-team på ett bra sätt. Kjell-Åke har jobbat mycket med EU-inriktade projekt, detta vill vi förstärka för näringslivet i Luleå. Kjell-Åke har en bred kompetens, stor erfarenhet av näringslivsarbete och ett stort hjärta för hela regionen vilket är viktigt för oss, säger Li Skarin, Vd Luleå Näringsliv.