Nytt sängvaruhus – Sovkoncept öppnar på Storheden i Luleå

Nytt sängvaruhus – Sovkoncept öppnar på Storheden i Luleå

Andreas Tuomas på Sovkoncept är förväntansfull och taggad inför invigningen av butiken i Luleå.

Lördag 28 april hade det nya sängvaruhuset Sovkoncept stor invigning av sin nya butik på Storheden i Luleå.

– Det blir ett lyft för alla, säger Andreas Tuomas på Sovkoncept.

Sovkoncepts butik hittar du på Storheden i Luleå.

– Det är helt rätt läge för oss och det känns jättekul att kunna påverka utbudet och marknaden när det gäller sängar, säger Andreas Tuomas, ägare av Sovkoncept i Luleå.

I butiken arbetar i skrivande stund fem personer, men det kan bli aktuellt att anställa ännu fler. Nu ska Sovkoncept höja servicen för alla som ska köpa en ny säng.

–  Det finns många fördelar med att Sovkoncept nu öppnar i Luleå. Vi påverkar alla led i kedjan, har riktigt bra avtal med sängleverantörer och är inte tvingade att ta in något från en leverantör som vi inte tror på. Vi plockar russinen ur kakan och det kommer verkligen att gynna alla som vill ha en riktigt bra säng.

I utbudet finns bland andra märken som Ekens, Jensen och Carpe Diem. Som leverantör av täcken och kuddar återfinns bland andra Norsk Dun. Alla välkända och etablerade produkter. Sovkoncepts varor tillverkas i Skandinavien.

– Det blir ett grönare val då transporterna inte blir så långa. De här sängarna håller väldigt hög kvalitet och vi vet att många kunder vill ha svensktillverkade sängar.

Tillsammans har de anställda på Sovkoncept mer än 150 års erfarenhet.

– Hos oss blir det inte bara en säng på en bild som du köper. Till oss kommer du för att hitta service och den säng som passar dig bäst.

Källa: Sovkoncept