Personaluthyrnings- och rekryteringsföretaget Professionals Nord öppnar portarna i Luleå

Personaluthyrnings- och rekryteringsföretaget Professionals Nord öppnar portarna i Luleå

Äntligen har personaluthyrnings- och rekryteringsföretaget Professionals Nord öppnat portarna i Luleå. Professionals Nord arbetar med att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland, bland annat genom att aktivt arbeta med hemvändare från övriga delar av landet som söker sig tillbaka till, i det här fallet, Luleå.

Efter en helt fantastisk start har vi vuxit varje kvartal 3 år i rad med i genomsnitt 30 %.

– Anledningen till att detta har varit möjligt är att vi levererar med extremt hög kvalitet till våra kunder. Vi är måna om att lägga exakt samma fokus och leverera samma nivå av kvalitet oavsett vår kunds storlek, bransch eller önskemål – vilket har varit ett framgångsrecept, berättar Mattias Matsson, VD och grundare.

Att finnas på plats med ett lokalt kontor i Luleå är något bolaget länge strävat efter och från årsskiftet har bolagets Vice VD, Klas Friberg, fått ansvaret att starta upp och etablera kontoret tillsammans med Marcus , Angelica, Sara och Mattias.

Både Angelica och Marcus kommer tidigare från ett bolag i Luleå som nu under våren valt att flytta sin verksamhet från Norrland för att centralisera och effektivisera verksamheten.

– Det är ju såklart inget ovanligt att bolag gör på det sättet, men att nu bara få fokusera på att hjälpa arbetsgivare i Luleå att få tag i den absolut bästa arbetskraften känns därför enormt inspirerande, berättar Angelica.

– Att säkerställa att fler människor ska kunna utvecklas i sina karriärer och på det viset kunna vara med och skapa ett starkare Norland, fyller Markus i.

Källa: Professionals Nord