Step In har invigt sitt nya gym på Porsön

Vid invigningen överlämnade Lulebo blommor till Step In. Från vänster: Mathias Uvemo, Lulebo, Tomas Mannberg, Step In, Arne Ekström och Erika Sturk, Lulebo.

Fredag 11 september 2020 invigde Step In sin nya gymanläggning på Porsön i Luleå. Gymmet finns i Lulebos lokaler i Porsö centrum, där vårdcentralen tidigare huserade.

– Det känns fantastiskt roligt att kunna presentera ytterligare en anläggning i Luleå som följer vårt koncept med närhet och hög tillgänglighet för våra kunder i kombination med ett attraktivt pris, säger Step In:s Vd Tomas Mannberg, och fortsätter:

– Anläggningen är utrustad med det senaste inom kondition och styrketräning, allt för den som vill träna och motionera. Vi erbjuder alla träningssugna på Porsön med omnejd möjligheter till träning i moderna lokaler.

Lokalen som tillhör Lulebo har renoverats och tillgänglighetsanpassats, och Lulebo ser mycket positivt på bolagets fortsatta utveckling av Porsön.

– Det sker genom renovering av beståndet, men också genom att vi utvecklar Porsö centrum i syfte att fler verksamheter ska etablera sig här. Step In:s etablering är ett gott exempel som bidrar till ett utökat utbud på Porsön, konstaterar Lulebos affärsutvecklingschef, Mathias Uvemo.

Källa: Lulebo

Inlägget Step In har invigt sitt nya gym på Porsön dök först upp på Luleå Gratistidning.