Ny plattform för Radisar: GratisRadis.se är lanserad

 Detta inlägg finns i sin helhet på Pajala Gratistidning Näringsliv hemsida http://pajala.gratistidning.com/

Den nya plattformen fungerar på alla typer av enheter.

Nu lanserar Gratistidningen GratisRadis.se som är en ny, specialbyggd plattform för privatpersoner att söka och lägga in annonser – kostnadsfritt. Annonserna hämtas i mån av plats från webben till tidningen.

Under uppbyggnaden av den nya plattformen har det inte varit möjligt att lägga in Radis-annonser, men nu är det fritt fram för privatpersoner att skapa ett konto och använda sajten från sin mobil eller dator.

– Det känns grymt bra att vi är igång igen. Vi på Gratistidningen har alltid haft Radisar och vi ska självklart fortsätta med det, säger ansvarig utgivare Peder Gidlund.

 

Gratis för privatpersoner

Många vill sälja av grejer som de inte använder längre, och det finns en stor efterfrågan på alla sorters begagnade prylar och kläder. Det är både bra för miljön och kassan, och nu blir det återigen enkelt att lägga in och söka annonser, och nå ut till många personer med Gratistidningarnas spridning – helt gratis.

Den äldre plattformen för att lägga in annonser var inte tillräckligt mobil-anpassad enligt Gratistidningen. Man valde att stänga ner den under våren och sommaren för att bygga upp en ny mobil-anpassad sajt.

– Det är många som har efterfrågat möjligheten att lägga in Radisar och därför känns det skönt att kunna meddela att allt är klart, berättar Peder Gidlund.

 

Skapa konto och kör igång

För att komma igång med att lägga in en Radis-annons går man in på GratisRadis.se och skapar ett konto. Plattformen är lättöverskådlig och det är enkelt att följa instruktionerna. Det går även att lägga in en bild till sin annons, både från datorn och mobilen. Till tidningen hämtas enbart text, och på sajten finns en specialruta för det som ska plockas till tidningen. Max 250 tecken gäller för information som ska till tidningen.

– Vi har alltid hjälpt privatpersoner i deras köpande och säljande, och nu är har vi gjort allt enklare än någonsin och tror att det finns ett stort intresse för den här lösningen. I starten kan det dyka upp någon barnsjukdom och det hoppas vi användarna har överinseende med, avslutar Peder Gidlund.

Källa: Norrbotten- och Gotland Gratistidning