Näringslivets Dag i Piteå växer och får fler priskategorier

Form1 blev stolta vinnare av året Småföretagare i Piteå 2016.

Näringslivets Dag i Piteå, som projektleds av Nolia AB, växer med bland annat fler priskategorier. I år delas sju priser ut som helt nya Årets Varumärke. Det delas ut i samarbete med Helikopter Brand Design. Dessutom är Let’s Display ny prisutdelare för Årets Småföretagare. Till skillnad från många andra näringslivsgalor har allmänheten chansen att nominera sina kandidater.

– Det märks att Näringslivets dag har blivit en angelägenhet för hela kommunen och att vi får bra stöttning från både partners och sponsorer, säger projektledaren Helene Ljungstedt på Nolia AB.

Näringslivets Dag hålls i år den 10 november på Pite Havsbad. Och det är ett evenemang som vuxit år från år, både vad gäller deltagare och antalet priser. I år kommer totalt sju priser att delas ut till de Piteföretag och näringslivsprofiler som utmärkt sig särskilt.

– Jag tycker det är väldigt positivt att alla kommuninvånare har möjlighet att nominera sina kandidater, säger näringslivschef David Sundström.

Han berättar att näringslivet och våra företag är något som angår alla.

– Så jag hoppas att så många som möjligt tar chansen att nominera, säger han.

Helene Ljungstedt tycker att det är ett viktigt uppdrag att projektleda Näringslivets dag.

– Nolia arbetar för att skapa mötesplatser som skapar utveckling och affärer. Därför ligger uppdraget att projektleda dagen åt Piteå kommun helt i linje med vår övriga verksamhet. Vi vet att där människor möts händer bra saker, säger Helene Ljungstedt.

Förutom kvällens gala blir det också en dagsaktivitet med spännande besök på företag i Piteå och en inspirationsföreläsning med hemlig gäst i samband med lunchen.

Priser delas i år ut i följande priskategorier:

Årets Företagare
Årets Nya Innovativa besöksanledning
Årets Småföretagare
Årets Ledare
Årets Varumärke
Årets nya Entreprenör
Årets UF-företag

Nomineringarna görs via Näringslivets Dag på Piteå:s hemsida. Senast den 4 september ska nomineringen vara gjorda och därefter är den en jury för varje pris som utser de som nomineras.
När det gäller årets UF-företag kan allmänheten inte nominera. Där nomineras på annat sätt och vinnaren utses efter att UF-företagen fått genomföra en pitch.

Mer information finns på: www.naringslivetsdag.se

För mer information, kontakta: Helene Ljungstedt, projektledare Nolia AB
helene.ljungstedt@nolia.se
070-234 77 33

Källa: Nolia