Välstädat storsatsar i Piteå!

Anna Jonsson, ny arbetsledare i Piteå, Rickard Wårell, vd, Martin Sundberg, Sälj- och affärsansvarig, Välstädat i Norrland

Flyttar in i tre gånger så stora lokaler och anställer Anna Jonsson som ny arbetsledare fr.o.m september.

Välstädat i Norrland växlar upp verksamheten och satsar hårt på att ta marknad i Piteå. Anna Jonsson är fr.o.m 1 september ansiktet utåt i Piteå. Anna, som har lång erfarenhet inom branschen, kliver in i rollen som arbetsledare med kund- och säljfokus. För att säkerställa och stötta upp arbetet kommer även Martin Sundberg, sälj- och kundansvarig, att finnas på plats i Piteå under stora delar av hösten. Bolaget storsatsar även inom golvvård och golvvårdsexpertis genom att de anställt folk med den expertisen.

– I och med de nya lokalerna och Annas förstärkning har vi nu gett oss själva förutsättningar och utrymme att växa, något vi planerat under en tid och nu gör vi en storsatsning i Piteå. Vi har idag stora kunder i Piteå, men känner att en lokal närvaro är något vi saknat. Nu har vi gett oss själva utrymme att växa och det känns fantastiskt bra, säger Rickard Wårell, vd på Välstädat i Norrland.

De nya lokalerna finns på Prästgårdsgatan i Piteå och är på totalt 157 kvm. Arbetsledningen har tidigare skötts från Luleå vilket medfört vissa begränsningar. Nu med Anna på plats i Piteå möjliggörs både närvaron och närheten till företagen i Piteåområdet.

Det känns superspännande, arbetet är ju inte helt nytt för mig, men det känns fantastiskt kul att få vara en del i satsningen. Det viktigaste jag tar med mig är att vara lyhörd och ha en bra kommunikation med kunderna. Nu ser jag fram emot att lära känna medarbetarna och kunderna. Vi har ett mycket spännande jobb framför oss, säger Anna Jonsson, ny arbetsledare på Välstädat i Piteå.

Källa: Välstädat

Inlägget Välstädat storsatsar i Piteå! dök först upp på Piteå Gratistidning.

 Detta inlägg finns i sin helhet på Piteå Gratistidning - Näringsliv hemsida http://pitea.gratistidning.com/