Vårens nyheter i Wistis nya visningsrum: Flexibla inglasningar och högkvalitativa garageportar

I Wistis nya visningsrum i Piteå kan besökare titta och känna på företagets produkter och få information och rådgivning. Snart är ett nytt visningsrum på plats även i Boden.

Wisti är välkänt för sina stil- och måttanpassade fönster och dörrar som spar energi och är underhållsfria. Nu expanderar företaget med nya kontor och visningsrum i både Piteå och Boden. Här visar man även upp sina flexibla inglasningar för uterum och extra stabila garageportar.

Sedan början av 2000-talet har familjeföretaget Wisti sålt och monterat innovativa och högkvalitativa fönster, dörrar, garageportar, inglasningar och skyltfönster i Norr- och Västerbotten. Företagets speciella sortiment i kombination med skräddarsydda lösningar och hög servicegrad har också lett till en växande nationell kundkrets.

– Företaget är nu inne i en stark tillväxtfas. Vi har utökat personalstyrkan både inom försäljning och montering. Dessutom invigde vi i början av april ett nytt kontor och ett omfattande visningsrum i Piteå. Vårt ursprungliga kontor i Boden byggs nu ut och kompletteras också med ett generöst visningsrum som slår upp portarna inom kort, berättar Göran Sundqvist, säljare på Wisti.

Energibesparande, måttbeställt och underhållsfritt

Wistis sortiment inom fönster och dörrar tillverkas av tyska Gealan i helt återvinningsbar PVC och stål. Fönstren är försedda med högisolerande två- eller treglaskonstruktioner, som kan förses med solskydd och toningar om så önskas. Ventilationen i fönstren sker genom luftintag i ovandelen för att hindra kallras.

Alla fönster och dörrar från Wisti är utvecklade för att spara energi. De kan också beställas med den extra hög värmeisolerande standard som gäller för passivhus.

– De dörrar och fönster vi levererar och monterar tillverkas alltid helt efter varje kunds speciella mått och önskemål. Vi kan erbjuda alla tänkbara storlekar,former och färger.  Och även skapa kopior av gammaldags utföranden för att bevara rätt stil i äldre hus – men med högsta moderna kvalitet och energiprestanda, förklarar Göran.

Tack vare de material som används blir fönstren och dörrarna dessutom helt underhållsfria – de behöver aldrig målas om utan enbart tvättas.

Ett exempel på vardagsrum med fönster från Wisti.

Personliga inglasningar och robusta garageportar

– Våra lösningar för fönster och dörrar har blivit mycket populära. I våra nya visningsrum i Piteå och Boden kommer man nu att kunna titta och känna på produkterna och samtidigt få information och rådgivning. I visningsrummen lyfter vi också fram två produktområden som inte är lika välkända – våra inglasningar för uterum och våra garageportar. Även dessa produkter kommer från tyska kvalitetstillverkare, berättar Göran.

Inglasningssystem är liksom fönstren och dörrarna helt kundanpassade – flexibiliteten i utförandena är mycket stor.

– Vi kan skapa personliga lösningar i alla möjliga mått och utföranden och med skjutbara och stabila öppningar där man önskar. Också här är materialen helt återvinningsbara och högisolerande. I våra visningsrum får man en mycket tydlig upplevelse av de möjligheter och olika spännande nyheter som systemet erbjuder, säger Göran.

När det gäller garageportarna så är de extra stabila och robusta – de uppfyller industristandard. Det innebär att de är extremt hållbara och smidiga att hantera.

Wistis garageportar uppfyller industristandard. Det innebär att de är extremt hållbara och smidiga att hantera.

Kostnadsfria hembesök och hög servicegrad

Efter ett första inspirationsbesök i någon av Wistis visningsrum kan man gå vidare med hembesök för att få konkreta förslag.

– För alla våra produkter erbjuder vi kostnadsfritt hembesök med mätningar inklusive rådgivning och en tydlig offert. Våra egna välutbildade montörer kan sedan genomföra installationen. Vill man montera själv ger vi anvisningar och stöd. Sedan erbjuder vi alltid bra garantier och uppföljande service, säger Göran.

Källa: Wisti

Ett exempel på vardagsrum med fönster från Wisti.

Wistis garageportar uppfyller industristandard. Det innebär att de är extremt hållbara och smidiga att hantera.

Inlägget Vårens nyheter i Wistis nya visningsrum: Flexibla inglasningar och högkvalitativa garageportar dök först upp på Piteå Gratistidning.

 Detta inlägg finns i sin helhet på Piteå Gratistidning - Näringsliv hemsida http://pitea.gratistidning.com/